طرز تهیه سالاد اندونزی رستورانی به سبک رستورانی و خوشمزه

به گزارش مرکز فروشگاهی، سالاد اندونزی، از جمله سالادهای خوش طعم و اشتهاآور است. این سالاد هم مثل سالاد سزار یا سالاد یونانی اگرچه در خانه هم قابل تهیه است، با این حال فوت و فن هایی دارد که رعایت کردنشان، طعم سالاد ما را به سالادهای بیرونی و رستورانی نزدیک تر می نماید. در این مطلب با طرز تهیه سالاد اندونزی رستورانی آشنا می شویم تا این سالاد خوشمزه و سالم را که انواع مختلفی مثل سالاد اندونزی با کالباس و سالاد اندونزی با کشمش دارد، آموزش ببینیم.

طرز تهیه سالاد اندونزی رستورانی به سبک رستورانی و خوشمزه

مواد لازم در طرز تهیه سالاد اندونزی رستورانی

  • کلم سفید میانه 1 عدد
  • کلم قرمز کوچک 1 عدد
  • ذرت شیرین 1 پیمانه
  • نخودفرنگی 1 پیمانه
  • خیارشور خرد شده 1 پیمانه
  • هویج خلالی رنده شده 2 پیمانه
  • کشمش (در صورت تمایل) 1.3 پیمانه
  • مغز گردوی خرد شده (در صورت تمایل) 1.3 پیمانه
  • پودر آویشن 1 قاشق چای خوری
  • پودر تخم گشنیز 1.2 قاشق چای خوری
  • سس مایونز 1.2 پیمانه
  • ماست 1.4 پیمانه
  • آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 1.2 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه سالاد اندونزی رستورانی

1. خرد کردن مواد سالاد

در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد اندونزی رستورانی، باید تمام سبزیجات سالاد را به میزان مناسب خرد کنیم. برای این کار، کلم سفید و قرمز را پس از شستن با محلول آب و سرکه سفید، با یاری چاقو یا پوست کن، به صورت خلالی ریز خرد کنید. بعلاوه برای خرد کردن کلم ها می توانید از یک رنده درشت هم یاری گرفته و کلم ها را رنده کنید.

هویج ها را با یاری پوست کن، به صورت رشته های دراز و باریک خرد کنید. ذرت شیرین و نخودفرنگی ها را - چنانچه از ذرت و نخود کنسروی آماده استفاده نمی کنید - داخل یک قابلمه که تا نیمه پر از آب شده است، بریزید و با آب و کمی نمک بپزید. خیارشورها را هم به صورت نگینی درشت خرد کنید.

سپس یک کاسه سالادخوری بزرگ انتخاب نموده و تمام مواد آماده شده را در کاسه بریزید. دانه های کشمش پاک نموده و مغز گردوی خرد شده (در صورت تمایل) را هم اضافه کنید.

2. درست کردن سس سالاد

درست کردن سس سالاد، اصلی ترین مرحله در تهیه هر سالاد محسوب می گردد که به سالاد شما، طعم مناسب را می دهد. در این مرحله از طرز تهیه سالاد اندونزی رستورانی، در یک کاسه کوچک سس مایونز، ماست، پودر آویشن و پودر تخم گشنیز را به همراه آب لیمو، نمک، شکر و فلفل سیاه مخلوط کنید. برای طعم دهی بهتر، توصیه می کنیم از آب لیموی تازه بهره ببرید.

تمام مواد سس را هم بزنید تا یکدست گردد. سپس سس را به مواد سالاد اضافه نموده و خوب هم بزنید تا تمام مواد، به سس آغشته شوند.

مهم ترین نکته در تهیه سالاد اندونزی به سبک رستورانی، جا افتادن مواد سالاد است. بنابراین پس از اینکه سالاد را مخلوط کردید، روی ظرف را با یک سلفون پوشانده و آن را به مدت حداقل 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار بدهید. با این کار، تمام مواد شما به خورد هم رفته و مزه هایشان باهم ترکیب می گردد.

در سرانجام، مواد را از یخچال خارج نموده و سرو کنید. می توانید روی این سالاد را با مغز گردو و کشمش، هویج رشته ای و گوجه فرنگی که به صورت گل درآورده اید، تزیین کنید.

سوالات متداول در طرز تهیه سالاد اندونزی رستورانی

در این مطلب با طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه به روش رستورانی و با ساده ترین روش آشنا شدیم. این سالاد را می توانید در کنار انواع غذاها سرو کنید. در ادامه، به بعضی از سوالات متداول شما در مورد تهیه این سالاد پاسخ می دهیم.

برترین کشمش برای تهیه سالاد اندونزی چیست؟

کشمش پلویی یکی از برترین گزینه هایی است که می توانید برای استفاده در این سالاد، انتخاب کنید. برای اینکه کشمش های شما طعم بهتری در سالاد پیدا نمایند، آن ها را قبل از ریختن در سالاد، در آب گرم یا کمی ماست بخیسانید و بعد به مواد سالاد اضافه کنید.

طرز تهیه سالاد اندونزی قالبی چیست؟

سالاد اندونزی از جمله سالادهایی است که به خوبی شکل می گیرد و می توانید آن را در مهمانی های خود، به صورت قالبی سرو کنید. برای این کار، کف ظرف موردنظرتان را کمی نم نموده و بعد یک لایه سلفون یا کیسه فریزر، کف ظرف پهن کنید. مواد سالاد را در ظرف موردنظر ریخته و با یاری پشت قاشق، خوب به هم فشرده کنید تا تمام مواد به هم بچسبند و در میان آن ها فاصله خالی وجود نداشته باشد. سپس ظرفتان را به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال بگذارید تا مواد سالاد منسجم تر شوند.

طرز تهیه سالاد اندونزی با مرغ چیست؟

برای تهیه سالاد اندونزی با مرغ، ابتدا سینه یا فیله مرغ را به همراه پیاز، برگ بو و نمک و فلفل آب پز کنید. سپس آن را به صورت مکعبی خرد نموده، یا ریش ریش کنید و به مواد سالاد خود اضافه کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه سالاد اندونزی رستورانی به سبک رستورانی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد اندونزی رستورانی به سبک رستورانی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید