موز رسیده و سیب پخته دو ماده غذایی مناسب برای مبتلایان به اسهال

به گزارش مرکز فروشگاهی، مسئول تغذیه بیمارستان امام رضا (ع) دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: موز رسیده به دلیل دارا بودن املاح مفید به ویژه پتاسیم به تامین الکترولیت های از دست رفته در طول دوره اسهال یاری می نماید.

موز رسیده و سیب پخته دو ماده غذایی مناسب برای مبتلایان به اسهال

مهسا شمشیرگران اضافه کرد: موز حاوی فیبرهای محلول در آب به نام پکتین بوده که سبب جذب مایعات داخل روده ها می گردد، همچنین بعضی ترکیبات موجود در موز خاصیت پروبیوتیکی داشته و سبب رشد باکتری های مفید داخل روده عظیم می گردد.

وی مصرف برنج را در مبتلایان به اسهال مفید دانست و اظهار کرد: برنج سفید به راحتی در دستگاه گوارش هضم شده و به روده های پرکار در زمان اسهال استراحت می دهد و همچنین سبب قوام دهی به مدفوع شل می گردد.

شمشیرگران با بیان این که مصرف نان سفید در زمان اسهال بهتر از نان سبوس دار است، بیان کرد: مصرف نان تست، برشته و نان سفید بهتر و مناسب تر از نان کامل و سبوس دار است، زیرا بیشتر سبوس در نان سفید استخراج شده است و آن را برای هضم در دستگاه گوارش به ویژه روده عظیم مناسب تر می سازد .

وی اظهار داشت: مصرف سیب زمینی به دلیل کم بودن میزان فیبر و هضم راحت آن به شکل آب پز و بخارپز با کمی نمک و بدون روغن به مبتلایان به اسهال توصیه می گردد.

منبع: همگردی

به "موز رسیده و سیب پخته دو ماده غذایی مناسب برای مبتلایان به اسهال" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "موز رسیده و سیب پخته دو ماده غذایی مناسب برای مبتلایان به اسهال"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید