طرز تهیه دسر گلابی داغ به 4 روش

به گزارش مرکز فروشگاهی، دسر گلابی داغ نوعی دسر شیرین است که اغلب پس از شام سرو می گردد و میان وعده ای سالم و مغذی برای بچه ها است. این دسر خوشمزه با گلابی درسته یا برش های کوچک و عظیم گلابی به اشکال مختلف تهیه شده و برای رنگ دادن به آن، از انواع رنگ های طبیعی یا مصنوعی استفاده می گردد.

طرز تهیه دسر گلابی داغ به 4 روش

مرکز فروشگاهی | سرویس آشپزی - دسرها طیف وسیعی از خوراکی ها را در برمی گیرند، از انواع کیک و شیرینی مانند کیک گاناش، کیک کرم کارامل شکلاتی و تارت شکلاتی گرفته تا انواع میوه و لبنیاتی نظیر ماست و بستنی. دسر گلابی داغ نیز یکی از انواع دسر های میوه ای است که به اشکال و روش های متنوعی تهیه می گردد. دسر گلابی با بستنی، با سس کارامل، با سس شکلات و با سس انار از جمله دسر هایی هستند که به صورت داغ سرو می شوند. برای آشنایی با طرز تهیه 4 نوع دسر گلابی داغ با ما همراه باشید.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر به موضوع دلخواه خود برسید.
  • دسر گلابی داغ با بستنی
  • دسر گلابی داغ کاراملی
  • دسر گلابی داغ با انار
  • دسر گلابی داغ با سس شکلات

1. طرز تهیه دسر گلابی داغ با بستنی

مواد لازم
گلابی سفت و رسیده4 عدد
آب 1 لیتر
پودر وانیل1/2 قاشق چایخوری
شکر1 پیمانه
چوب دارچین1 تکه
هل4 عدد
پودر زعفران1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه:

  1. گلابی ها را پوست گرفته و همراه با پودر وانیل، شکر، زعفران، دارچین و هل در قابلمه بریزید. یک لیتر آب به قابلمه اضافه کنید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید.
  2. به گلابی ها فرصت دهید حدود 2 ساعت یا تا زمانی که نرم شوند، بپزند. سپس آن ها را از قابلمه خارج نموده در ظرف سرو بگذارید و اجازه دهید خنک شوند.

  3. شربت باقی مانده در قابلمه را بجوشانید تا غلیظ گردد.
  4. شربت را روی گلابی ها بریزید.
  5. مقداری بستنی روی دسر گلابی بریزید و نوش جان کنید.

2. طرز تهیه دسر گلابی داغ کاراملی

مواد لازم
گلابی 3 عدد
کره2 قاشق غذاخوری
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
شکر3 قاشق غذاخوری
پودر دارچین1/2 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه:

  1. گلابی ها را پس از شستن، کاملا خشک کنید و از طول به 8 قسمت برش بزنید.

  2. قسمت های سفت وسط تکه های گلابی را جدا کنید. سپس گلابی ها را به آبلیمو آغشته کنید.

  3. کره را در تابه روی حرارت ملایم ذوب کنید و برش های گلابی را در تابه بچینید. حدود 10 دقیقه گلابی ها را تفت دهید و برگردانید تا اطراف آن ها طلایی مایل به قهوه ای گردد.

  4. شکر، دارچین، نمک و زنجبیل را با هم مخلوط نموده و به گلابی ها اضافه کنید. 2 قاشق غذاخوری آب در تابه بریزید.

  5. حرارت را بیشتر کنید و حدود 5 دقیقه مرتب هم بزنید تا گلابی ها نرم شده و به کارامل آغشته شوند.

  6. گلابی را در ظرف سرو بچینید و چند قاشق از کارامل را روی آن بریزید.

3. طرز تهیه دسر گلابی داغ با انار

مواد لازم
گلابی رسیده و سفت4 عدد
آب انار1+1/2 پیمانه
آبلیمو3 قاشق غذاخوری
شکر3/4 پیمانه
چوب دارچین2 تکه
میخک4 عدد

دستور تهیه:

  1. گلابی ها را پوست گرفته و از وسط نصف کنید. بافت وسط گلابی ها را با استفاده از قاشق یا ابزار توپی جدا کنید.

  2. گلابی ها را در یک ردیف در ظرف مناسبی مثل تابه بچینید.

  3. آب انار را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم گردد. شکر را به آب انار اضافه نموده و هم بزنید تا شکر کاملا در آب انار حل گردد.

  4. میخک، دارچین و آبلیمو را به مخلوط شکر و آب انار اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 6-5 دقیقه بجوشد تا کمی غلیظ گردد.

  5. مخلوط فوق را روی گلابی ها بریزید طوریکه روی آن ها را بپوشاند. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا گلابی ها بپزند و شربت غلیظ گردد.

  6. پختن گلابی ها را با قاشق تست کنید، اگر نرم شده بود حرارت را خاموش کنید.

  7. دسر گلابی داغ را در ظرف سرو بچینید و شربت غلیظ را روی آن بدهید.

4. طرز تهیه دسر گلابی داغ با سس شکلات

مواد لازم
گلابی سفت و رسیده4 عدد
شکر1 پیمانه (200 گرم)
آب 3+3/4 پیمانه (875 میلی لیتر)
پودر زعفران1/4 قاشق چایخوری
آبلیمو2 قاشق غذاخوری
وانیل1/4 قاشق چایخوری
شکلات1/2 پیمانه (82 گرم)
خامه3 قاشق غذاخوری
کره1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. شکلات، خامه و کره را در یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکلات ذوب شده و مواد یکدست شوند.

  2. آب را در یک تابه مناسب بریزید. آبلیمو، شکر، وانیل و زعفران را به آب اضافه کنید.

  3. گلابی ها را پوست گرفته، ولی دم آن ها را جدا نکنید، سپس در یک ردیف در تابه بچینید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید.

  4. فرصت دهید تا آب به جوش آید و شکر در آب حل گردد.

  5. اجازه دهید گلابی ها حدود 20 الی 30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند تا نرم شوند.

  6. گلابی ها را از شربت خارج نموده و کمی فرصت دهید تا از داغی بیافتند، سپس سس شکلات را روی آن ها بریزید.

منبع: ستاره

به "طرز تهیه دسر گلابی داغ به 4 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر گلابی داغ به 4 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید